Nytt jobb som biträdande jurist

Det är med stor glädje jag kan meddela att jag i mars 2024 påbörjar min nya anställning som biträdande jurist på Advokatfirman De Basso (Sundsvall/Härnösand).

Sedan 2017 har jag arbetat som civil utredare på Polisen, inom bl.a. ungdomsbrott och internetrelaterade sexuella övergrepp mot barn. Arbetet som barnförhörsledare och granskare av dokumenterade sexuella övergrepp mot barn har varit oerhört meningsfullt och är en ovärderlig erfarenhet som jag nu bär med mig in i rollen som ombud.

Min förhoppning är att kunna göra ännu större skillnad framöver, bland annat i rollen som målsägandebiträde, särskild företrädare för barn och till slut också försvarare.

Eftersom jag drivs av att arbeta med människor och alltid har haft ett starkt engagemang för mänskliga rättigheter, är det ett naturligt steg att påbörja resan mot att bli advokat på en humanjuridisk advokatfirma (brottmål, socialrätt, migrationsrätt och familjerätt). Känner mig tacksam och enormt motiverad. Det är en ära att få ingå i ett så kompetent team med advokater och jurister.

Önskar er alla en god fortsättning på det nya året!